Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Avantajele Măririi Sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Mărimea sânilor este o componentă esenţială a felului în care o femeie arată. Atunci când dimensiunea sânilor nu corespunde idealului femeii, pot apărea complexe legate de aspectul corpului, pierdere a încrederii în propria persoană, lucruri ce pe termen lung afceteaza grav calitatea vietii si relatiile interumane ale acesteia. Mărirea sânilor nu numai că are ca avantaj îmbunătăţirea aspectului corporal, dar are şi potenţialul de a creşte încrederea femeii în propria persoană şi în propriile puteri.
Mărirea sânilor îmbunătăţeşte aspectul exterior general prin accentuarea dimensiunii sânilor şi a formei corpului. Uneori femeile care au sânii mici simt că nu există echilibru la nivelul corpului, acest aspect creand impresia unui bazin lat. Mărirea sânilor poate de asemenea, restabili aspectul plin al sânilor, aspect pierdut ca urmare a trecerii anilor sau a sarcinii.
Mărirea sânilor este o intervenţie chirurgicală care, pe lângă rolul de bază de creştere în volum a sânilor, contribuie şi la creşterea încrederii şi a capacităţii de socializare, a femeii supuse unei astfel de intervenţii.
Pentru majoritatea femeilor, cel mai mare avantaj al operaţiei de mărire de sâni este creşterea opţiunilor vestimentare. Femeile care au făcut un implant mamar pot alege să poarte şi un alt stil de haine, care până în acel moment nu le avantaja.