Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Cum se face mărirea sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Cum se face mărirea sânilor

Mărirea sânilor este o intervenţie în timpul căreia pacienta se află sub anestezie generală. Unele persoane pot resimţi efecte secundare în urma anesteziei, precum durere de cap, senzaţie de gât uscat, ameţeală, stare de vomă, frisoane sau dureri musculare, simptome ce dispar după eliminarea anestezicului din corp. Următorul pas în operaţia de mărire de sâni constă în realizarea inciziei. Incizia poate fi făcută sub san (in santul inframamar) sau periareolar (în jurul areolei). Stabilirea locului în care se face incizia este printre primele lucruri discutate de către medic cu pacientul său, deşi cicatricile se estompează cu timpul, devenind practic imperceptibile, indiferent de pozitia lor.
În continuare, implanturile mamare pot fi amplasate fie subglandular, fie submuscular. Implanturile mamare poziţionate subglandular implică plasarea intre glanda mamara si muschi. Implantul mamar submuscular sau subpectoral, implică plasarea implantului mamar în spatele muşchilui mare pectoral. După ce implanturile au fost plasate urmează închiderea zonei operate. Firele se vor scoate la două săptămâni postoperator. Este foarte important ca zona din jurul operaţiei să fie păstrată curată. Pacienta trebuie sa poarte o bustiera speciala minim o luna.