Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Micşorarea sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Informatii despre micsorarea sânilor

Micşorarea sânilor este o intervenţie chirurgicală cu scop estetic, cunoscută şi sub numele de reducţie mamară. Micşorarea sânilor poate avea ca efect benefic îmbunătăţirea calităţii vieţii pacientei, prin ameliorarea durerilor de spate, gât şi umeri cu care se confruntă majoritatea femeilor care au sâni foarte mari. De asemenea, operaţia de micşorare a sânilor le permite pacientelor să poarte o mai largă gamă de haine şi le face să se simte mai bine în propria piele.

Femeile cu sâni mari care provoacă discomfort fizic sunt candidatele ideale pentru operaţie de micşorare a sânilor. Majoritatea medicilor le recomadă pacienţilor să aştepte până ce sânii sunt complet dezvoltaţi înainte de a apela la intervenţia de micşorare a sânilor.

Micşorarea sânilor poate fi realizată şi în cazul bărbaţilor care suferă de o afecţiune cunoscută sub numele de ginecomastie – o creştere anormală a sânilor.

Micşorarea sânilor sau reducţia mamară este o intervenţie creată cu scopul de a reduce dimensiunea sânilor prin eliminarea grăsimii, a ţesutului şi a pielii. Majoritatea pacienţilor care apelează la intervenţia de micşorare a sânilor au mai degrabă ca scop combaterea durerilor cauzate de mărimea sânilor şi nu dorinţa de îmbunătăţire a spectului general.