Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Ridicarea sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Informatii despre ridicarea sanilor

Pierderea elasticităţii pielii sau alţi factori precum pierderea în greutate, sarcina, alăptarea, ajung să afecteze forma şi fermitatea sânilor. Persoanele care nu sunt mulţumite de forma sânilor pot opta pentru o intervenţie de ridicare a sânilor, cu rezultate foarte bune în redarea fermităţii şi a unui contur mult mai tânăr al sânului. În alte situaţii persoanele nemulţumite de pierderea volumului sânilor pot beneficia de realizarea unui implant mamar împreună cu o ridicare de sâni.

Operaţia de ridicare a sânilor, ce nu necesită reducerea sau creşterea dimensiunii sânilor poartă numele de mastopexie. Ridicarea sânilor este o intervenţie ce presupune o rearanjare a ţesutului mamar, mutarea poziţiei mamelonului şi creşterea fermităţii sânului prin strângerea pielii. Ridicarea sânilor este o intervenţie chirurgicală care nu necesită o modificare a dimensiunii sânilor, deşi, adesea, la finalul intervenţiei sânul poate avea un aspect mai voluminos, deoarece prin această intervenţie sânul este “adunat” într-un singur loc şi nu distribuit pe peretele pieptului. Astfel, o femeie care este perfect mulţumită de dimensiunea bustului său însă consideră că acesta şi-a pierdut din fermitate, poate apela la operaţia de ridicare a sânilor.

Ridicarea sânilor este o intervenţie frecvent întâlnită în rândul femeilor, deoarece ajută la remodelarea şi la ridicarea sânilor, oferindu-le un aspect mai tânăr. Ridicarea sânilor este o procedură chirurgicală care se realizează în urma a două posibile feluri de anestezie: locală – timp în care pacienta este trează în timpul intervenţiei, sau generală – când pacienta este adormită complet în timpul operaţiei.