Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Pregatirea Operatiei de Mărire a sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Pregatirea Operatiei de Mărire a sânilor

Înainte de realizarea operaţiei de mărire de sâni, pacientul trebuie să stabilească un consult cu chirurgul plastician care va realiza intervenţia. Cu această ocazie pacienta poate afla tot ce o interesează referitor la tipurile de implant, al forma lor, la felul în care va decurge operaţia, la precauţiile pre şi post operatorii şi îi poate explica medicului care îi sunt aşteptările referitor la acest tip de operaţie – care doreşte să fie rezultatul final.
În perioada de pregătire a intervenţiei de mărire de sâni, pacienta trebuie să urmeze un set de instrucţiuni date de medic, pentru evitarea posibilelor complicaţii.
Este important ca pacienta să nu ia aspirină sau alte produse care conţin aspirină, cu zece zile înainte de operaţie, deoarece aspirina acţionează prin subţierea sângelui. Persoanele care fumează trebuie să renunţe la acest viciu cu minim 2 saptamani inainte de operatie, deoarece fumatul incetineste si ingreuneaza vindecarea.