Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Recuperarea dupa Mărirea sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Recuperarea dupa Marirea sanilor

În timpul primelor două zile ce urmeaza intervenţiei de mărire a sânilor, recuperarea este grea pentru majoritatea pacientelor. Starea de ameţeală şi durerea la nivelul sânilor sunt frecvent întâlnite în această perioadă. În majoritatea cazurilor durerea poate fi combătută cu ajutorul medicamentelor, deşi stare de oboseală şi discomfort va persista. Este indicat repausul la pat, purtarea unei bustiere speciale si evitarea oricaror miscari bruste sau ample ale bratelor. Perioada de convalescent dureaza 2-3 saptamani, dupa care este permisa reluarea treptata a activitatilor cotidiene, iar la 2 luni a sportului.