Remodelare Sani dr. Cristian Nitescu | Recuperarea dupa Micşorarea sânilor

Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Recuperarea dupa Micşorarea sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Recuperarea dupa micsorarea sanilor

Ca după orice altă intervenţie chirurgicală, pacienta are nevoie de timp pentru a se recupera după operaţia de micşorare a sânilor. În primele două săptămânii sânii pot fi tumefiaţi şi se pot invineti. Se recomanda repaus, evitarea ridicarii de greutati, miscarile ample ale bratelor precum si purtarea unei bustiere speciale. Per total, recuperarea dureaza 2-3 saptamani, dar edemul de la nivelul sanilor poate persista cateva luni, astfel ca de abia mai tarziu se poate vorbi de forma finala a bustului.