Sănătatea Press Group recomandă:

x

Remodelare Sani

Remodelarea sanilor este unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta gama, fiind situate pe primele locuri ca cerinte ale pacientilor. Remodelarea sanilor se poate face prin mai multe metode: Marirea sanilor prin implanturi mamare, Ridicarea sanilor si Reductia sanilor sau combinatii ale acestora.

Fie ca ne ingrasam, slabim sau imbatranim, aspectul nostru fizic este în continuă schimbare. Operatiile estetice ofera insa posibilitatea de a “pacali” anii si stilul de viata. Informeaza-te în legătura cu remodelarea sanilor si vino la medic!


Vreau Consultatie Remodelare Sani

Riscurile Operatiei de Mărire a sânilor

Mărirea sânilor | Ridicarea sânilor | Micşorarea sânilor

Riscurile Operatiei de Mărire a sânilor

Implanturile mamare, în special atunci când sunt plasate submuscular, necesită o perioadă de câteva săptămâni in care sa se evite efortul fizic pentru a permite implantului sa se consolideze in pozitia sa. Sanii vor fi tari ca si consistenta si umflati, pentru cateva luni, dupa care se vor relaxa si vor avea o consistenta naturala la palpare.
Daca nu se respecta indicatiile medicului chirurg plastician, pot sa apara sangerari/hematoame, ce vor trebui evacuate, dar pot incetini procesul de vindecare. Vânătăile se estompeaza în mod normal după una-două săptămâni.
După intervenţia de mărire de sâni, persoana operată poate resimţi hipersensibilitate, mancarimi sau din contră, amorţeală, în zona mameloanelor, senzatii ce sunt insa trecatoare
Durerea după o intervenţie de mărire de sâni este descrisă ca fiind moderată. Ea poate fi eliminată cu ajutorul pastilelor prescrise de medic. Daca se respecta indicatiile de repaus initial urmat de reluarea treptata a activitatilor zilnice si apoi a celor ce presupun efort mai mare si a sportului, durerile sunt practic minime.